Hozd magad formába!

fogyókúra

Tudod hogy mit kellene tenned, igaz? ツ

Elvégre ha csak bekapcsolod a tv-t, vagy fellapozol egy magazint, annyi tanácsot találsz benne arra, hogy hogyan kell lefogyni , hogy a bőség zavarában azt sem tudod melyik tanácsot is fogadd meg. Ezért érdemes felkeresni egy táplálkozási szakértőt, hogy segítsen eligazodni a diéták, fogyókúrák rengetegében.

Talán… már sikerült elérned egyszer-kétszer az álom súlyodat és az nagyon de nagyon jó érzés volt, fit voltál és kellemesen érezted magad a bőrödben. Vagy előfordulhat az is, hogy ez egy olyan érzés amit még sosem éltél meg, viszont nagyon vágysz rá .

Vagy…tudod , hogy van értelme, de most nem csinálod – az is lehet éppen itt tartasz.

Kapcsold ki a külső nyomást és ne hallgass a jó szándékú de kéretlen tanácsokra, a magazinokra és a számtalan „ezt kellene tenned” -re, vagy a „próbáld ki ezt, mert ez a tuti” -ra.

étrend

Közös erővelés a coaching segítségével meg tudjuk állapítani, hogy mi az amit TE el szeretnél érni, hogyan szeretnéd érezni MAGAD, milyen ruhákat viselnél szívesen, mi a legjobb módja annak, hogy elérd azokat az eredményeket, amiket TE szeretnél.

Siker – a saját feltételeiddel. Sokkal jobban hangzik, nem? ツ


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>