állás

Karrier

„Összegezve: ez a nő egy varázsló, biztos vagyok benne! Sosem hittem volna, hogy ennyire pozitívan is tudom látni a képességeimet és hogy ennyire magabiztos tudok lenni.
A life coaching az egyik legjobb dolog volt, amit valaha a magam érdekében tettem ”
– Ildikó, Marketinges

Tisztában vagy azzal, hogy szabadon léphetsz előre annak érdekében, hogy a szakmai életeden változtass? Vagy úgy érzed, hogy beragadtál egy bizonyos munka biztonságába?

Tudod, hogy milyen képességeid vannak és tudod hogy melyik az az irány, amely neked való? Vagy talán ez csak látszólag van így, de belül azt érzed, hogy átvágod magad?

Úgy ébredsz fel reggelente, hogy nagyon örülsz az új napnak? Vagy úgy mész ágyba, hogy rettegsz a holnaptól? Zsonglörködsz a családi életeddel (pár, gyermek, férj) és a munkával, az érzelmeiddel, a frusztrációddal annak tudatában, hogy új állást kellene keresned, vagy hogy változtatnod kellene a munkamódszereden….ha lenne időd rá!

Mi tart vissza attól, hogy örömed leld a munkádban?

Feltetted már valaha magadnak ezt a kérdést és válaszoltál is rá? Lehet úgy gondolod, hogy sikerült megtalálnod a választ, de hetek, hónapok vagy akár évek teltek el azóta és még mindig semmi sem változott. Ez nemcsak bosszantó, de kimerítő is, negatív gondolatokhoz és megállapításokhoz vezet, sikerteleneknek és tehetetlennek érezdheted magad.

Szeretnél úgy élni, hogy azt a munkát végzed, amit igazán szeretsz?

Gyere…segítek. ツ


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>