Változás

Lehet, hogy nem vagy biztos abban, hogy hogyan tovább, hogy min kellene változtatnod, ahhoz hogy egy kicsit felrázd magad, nem tudod hogyan fogj bele annak a kielemzésébe, hogy mi az ami jól működik az életedben, mi az ami nem és hogy hogyan tudnál javítani az életeden minden egyes területet külön gorcső alá véve.

painting road

A munkamenetünk azzal kezdődik, hogy egy szórakoztató kis teszt segítségével pillanatképet kapsz az életedről, ami már önmagában is nagyon hasznos, de melyet eszközként használjuk, segítségével kiemelve azokat a területeket, ahol legelőször változtatni kívánsz az aktuális helyzeten.

Általában az emberek életük legtöbb – ha nem az összes – területén változtatni szeretnének. Együtt reális és hosszú távra alkalmas, fenntartható tervet tudunk gyártani. Több alkalmas támogatott változás hihetetlen eredményekhez vezet és hatása más területekre is pozitív, dominó szerű, így előfordulhat, hogy sokkal rövidebb ideig fog a procedúra tartani, mint gondolnád.

Épp egy nehéz döntés előtt állsz? Húznád az időt ameddig csak lehet?

Gondolatban már ezerszer végigzongorázhattad a pro és kontra érveket, mindenki más véleményét viszont magadat előfordulhat hogy kihagytad.

A coaching nagyszerű eszköz arra, hogy eljuss a döntéshez, melyet TE tartassz jónak, ahogy arra is, hogy megbizonyosodj arról, hogy mérlegelésre került minden eshetőség, ahogy a várható lehetséges eredmények is.

A helyes és a megfelelő döntés meghozásához nagyon fontos az egyeztetés önmagunkkal : a látszólag jó választás összeegyeztethető-e az értékeinkkel? Fenntartható anyagilag, érzelmileg és gyakorlatilag is? A körülöttünk lévőket hogyan érinti a választás és hol kezdőduk vagy ér véget a felelősségünk a reakciójukért?

A coaching bizalmasan segít végigvenni ezeket a kérdéseket olyasvalaki irányításával, aki teljesen objektív tud maradni.

Általában 1-2 ülés elegendő az egyértelmű döntési fázishoz való eljutáshoz.

Katt ide a jelentkezésért.


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>