élet

Miért annyira jó?

…mert kiemelkedsz az életedből és fentről nézel le rá. Sokan nem találnak időt arra, hogy ezt a lépést megtegyék, de a coaching folyamatában lehetőség teremtődik erre, ahányszor csak eljössz.

…mert megváltoznak a paradigmák. Távol attól, hogy azon lovagoljunk, mennyire rossz a helyzet, azon dolgozunk, hogy rábukkanjunk a legjobb és legmegfelelőbb megoldásra.

…mert támogatlak és melletted vagyok, tisztellek, de kihívás elé is állítalak, amikor az indokolt, a barátaid többségével ellentétben, akik ezt nem fogják megtenni. Szóval egy tisztább és őszintébb képet kapsz magadról és a világban való helyedről. Őszintén: hányszor próbáltak zsíros vagy hízlaló kajával traktálni a barátaid, mikor kijelentetted, hogy fogyni szeretnél? ツ …ugye vannak olyan dolgok, amiket a barátaiddal sem osztasz meg. Erre való vagyok én, a kivülálló, a beszélgetéseink bizalmasak és szakmai kötelezettségem a titoktartás. Velem lehet teljesen nyitottan és őszintén beszélgetni, bármiről.

…mert engem arra képeztek, hogy meghallgassalak és megtaláljam a rejtett dolgokat, melyek a viselkedésedet irányítják, így tisztábban és pontosabban láthatod a világot és magadat benne.

születésnap

… mert olyan ajtókat látsz megnyílni, melyeknek létezéséről korábban fogalmad sem volt.

… mert segíthetek a félelmeddel elbánni. A legtöbben nincsenek annak tudatában, hogy a félelmeik mennyire korlátozzák mindennapjaikat és életüket.

… mert sosem szorítalak sarokba, mindig, minden helyzetben te vagy a főnök, de gyengéden megvilágításba helyezem a démonaidat és a segítségemmel urrá lehetsz rajtuk és az erőn, amivel kontrolálnak és csodás dolgoktól tartanak vissza téged.

… mert egy rakás gyakorlati készséggel rendelkezem, melyeket szívesen kölcsön adok. Időgazdálkodás, koncentráció fenntartása, vállalkozói készségek, meghallgatás, kommunikáció, kérdezési technika, motiváció stb. amikhez mind hozzáférést biztosítok.

Mindezek a TE segítségedre vannak a coaching folyamatában, hogy az izgalmas és új életed felé haladás könnyű és élvezetes legyen. Teszi ezt oly módon, ahogyan azt semmi más nem tudja.


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>